Eenvoud en duidelijkheid centraal

 
De inwerkperiode is uiterst kort dankzij de duidelijke werking!

We streven naar een duidelijk en gebruiksvriendelijk programma. Dit zorgt ervoor dat u op zeer korte tijd vertrouwd raakt met DeskManager.

Geen dubbelzinnigheden, geen overbodige functies, zo kunt u optimaal uw administratie beheren.

Dankzij onze uniforme manier van werken, vindt u ook steeds dezelfde knoppen op dezelfde plaats, zo verliest u geen kostbare tijd met het zoeken naar de juiste knop.

Tijdswinst

 
Dankzij de optimale werking verlies ik geen tijd met eindeloos ingeven van gegevens!

DeskManager zorgt voor de automatisatie van tijdsintensieve processen zoals het overnemen van klantgegevens en artikelgegevens op offertes of facturen, het omzetten van een offerte of prestaties naar een factuur, automatisch berekenen van prijzen, betalingsopvolging,...

Bovendien kunt u gebruik maken van automatisch filterende keuzelijsten, wat het werk nog aangenamer maakt.

De kans op foutieve ingaves is minimaal en u wint duidelijk aan tijd!


Personaliseer DeskManager

 
Met DeskManager kan ik mijn gegevens op mijn eigen manier bekijken!

Iedere gebruiker kan DeskManager personaliseren. De kolomvolgorde en kolombreedte kunnen naar eigen wens en persoonlijke voorkeuren worden aangepast. De voor u overbodige kolommen kunnen eveneens heel eenvoudig van het scherm verwijderd worden.

Al deze instellingen worden per lijst, per gebruiker bijgehouden zodat u deze niet steeds opnieuw dient door te voeren!

Eigen unieke rapporten!

 
Ik behoud mijn huidige factuurlayout!

Met DeskManager heeft u de mogelijkheid uw huidige rapportlayout van facturen, offertes,... te behouden!

Meer nog, u kunt uw rapportlayout naar eigen wens wijzigen! Toevoegen of verwijderen van gegevens, teksten bijplaatsen, lettertype verkleinen, enz...

Dit is allemaal mogelijk dankzij de unieke rapportgenerator binnen DeskManager. Deze is zeer eenvoudig in gebruik en werkt grotendeels zoals de bekende tekstverwerkers.


Facturatie in 1 klik

 
Geen foutieve overnames meer!

Na aanmaak van de offerte wordt met 1 muisklik de factuur aangemaakt met alle gegevens van de offerte. De kans op het foutief overnemen van gegevens is hierdoor onbestaande!

Betaal niet teveel!

 
Ik bepaal zelf welke modules ik wil!

DeskManager is modulair opgebouwd. Dit betekent dat u zelf kunt kiezen welke modules u wenst aan te schaffen. Zodoende gebruikt u enkel de modules die voor u van belang zijn! Geen overbodige schermen of functionaliteiten!

Het is perfect mogelijk pas later een extra module aan te vragen en zo stelselmatig het gebruik van DeskManager te laten meegroeien met de groei van u bedrijf.